Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolówka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola
marchew
ziemniaki
sól
natka pietruszki
seler naciowy
mięso

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolówka

Fasolę zamoczyć dzień wcześniej w wodzie. Na drugi dzień wstawiamy do garnka mięso, fasolę, marchewkę i przyprawy. Gotujemy do miękkości fasoli i dokładamy pokrojone w drobną kostkę ziemniaki.Przyprawiamy do smaku. Gotujemy do miękkości ziemniaków i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 28.08.2014 20:57
pyszna zupa
halina17 28.08.2014 20:21
Lubię zupę fasolową.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak