Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARGOWA Z SEREM CHEDDAR

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 250-300 g
masło 2 łyżki
sól
ser cheddar 50 g

Porada

Zamiast sera cheddar mozemy użyć dowolnego , żółtego sera .

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARGOWA Z SEREM CHEDDAR

Płuczemy fasolke , obrywamy ogonki , gotujemy w osolonej wodzie około 20 minut .Odcedzamy . Na patelni rozpuszczamy masło . Na masło wrzucamy fasolkę , równomiernie obtaczamy w masle potrząsając patelnią . Wykładamy fasolkę na talerz i jeszcze ciepłą posypujemy startym serem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ApplePie 01.03.2017 14:08
Mniam mniam, zdrowa pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak