Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka mrozona 450 g
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
masło 50 g
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

W garnku gotujemy wodę i lekko solimy. Do osolonego wrzątku wrzucamy fasolkę szparagową prosto z zamrażalnika ( nie rozmrażamy przed gotowaniem) i gotujemy do miękkości - około 10 minut. Fasolkę odcedzamy na sitku. Na patelni rozpuszczamy masło i wsypujemy do niego bułkę tartą, mieszamy i polewamy nim fasolkę. Lekko skropic przyprawą typu magi i podawać ciepłe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 04.06.2013 08:24
ja też taką lubię najbardziej, muszę zrobić
Angelika10 03.06.2013 23:12
moja ulubiona :)
Kuchareczka2 07.08.2012 09:28
rarytas dla mnie :)
1j1o1l1a1 22.07.2012 21:05
taka najlepsza...własnie też robiłam, taka zieloną :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak