Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w bułce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 0,5 kg
masło 50 g
Bułka tarta klasyczna Prymat
Kucharek przyprawa do potraw szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w bułce

Fasolkę szparagową myjemy, obieramy z ogonków a następnie gotujemy w lekko osolonej wodzie. Gdy fasolka się gotuje roztapiamy na patelni masło a nastepnie dodajemy bułkę tartą tak żeby powstał mokry piasek, przyprawiamy do smaku ssczyptą kucharka. Gdy fasolka się ugotuje odcedzamy ją i wsypujemy do niej bułkę tartą i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 28.07.2013 12:39
Moje jedzonko :-)
Marta11 28.07.2013 12:02
pyszna fasolka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak