Fasolka szparagowa na gęsto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

w fasolce odcinamy końcówki, gotujemy w osolonej wodzie, nastepnie wrzucamy na rozgrzaną patelnie z tłuszczem, posypujemy bułka tarta i smażymy ok 5 min

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szajba2 12.04.2011 15:50
lubię fasolkę na gęsto
Barbara55 18.02.2011 18:58
bardzo lubię taką fasolkę z ziemniakami
kielcok1 02.02.2011 15:44
lubię fasolkę z tartą bułką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat