Składniki:
fasolka szparagowa | 3 kg |
woda | 3 l |
ocet 10 % | 500 ml |
cukier | 10 łyżek |
Ziele angielskie całe Prymat | 20 ziaren |
Gorczyca biała cała Prymat | 5 łyżek |
sól gruboziarnista | 3 łyżki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 3 kg |
woda | 3 l |
ocet 10 % | 500 ml |
cukier | 10 łyżek |
Ziele angielskie całe Prymat | 20 ziaren |
Gorczyca biała cała Prymat | 5 łyżek |
sól gruboziarnista | 3 łyżki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: