Ewa

Fasolka szparagowa inaczej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    kg może być mrożona
  • pesto

    3-4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową gotujemy al dente (kiedy nie ma jej na straganach używam tej mrożonej). Łączymy z ulubionym pesto. Ja oczywiście polecam pesto pistacjowe lub na bazie pestek z dyni http://www.doradcasmaku.pl/przepis/294702/pistacjowe-pesto-pietruszkowe.html . Pyszna przekąska gotowa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sylwia_mc 07.10.2013 09:53
ciekawy pomysł
pati100015 07.10.2013 09:45
ciekawy pomysł
Aleksandra/Olcia 07.10.2013 09:07
ciekawy sposob
aniagdz 07.10.2013 08:54
pomysły z fasolką mnie ostatnio zaskakują;) jak i to;)!
joanna__s 07.10.2013 08:28
Bardzo pyszna fasolka. Nigdy nie łączyłam jej z pesto.
Mniam 07.10.2013 07:53
Nigdy nie próbowałam fasolki z pesto, ale bardzo mi się podoba taki pomysł.
Izabela9 07.10.2013 06:23
Uwielbiam fasolkę a ta zapowiada się super.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat