Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa inaczej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa kg może być mrożona
pesto 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa inaczej

Fasolkę szparagową gotujemy al dente (kiedy nie ma jej na straganach używam tej mrożonej). Łączymy z ulubionym pesto. Ja oczywiście polecam pesto pistacjowe lub na bazie pestek z dyni http://www.doradcasmaku.pl/przepis/294702/pistacjowe-pesto-pietruszkowe.html . Pyszna przekąska gotowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_mc 07.10.2013 09:53
ciekawy pomysł
pati100015 07.10.2013 09:45
ciekawy pomysł
Aleksandra/Olcia 07.10.2013 09:07
ciekawy sposob
aniagdz 07.10.2013 08:54
pomysły z fasolką mnie ostatnio zaskakują;) jak i to;)!
joanna__s 07.10.2013 08:28
Bardzo pyszna fasolka. Nigdy nie łączyłam jej z pesto.
Mniam 07.10.2013 07:53
Nigdy nie próbowałam fasolki z pesto, ale bardzo mi się podoba taki pomysł.
Izabela9 07.10.2013 06:23
Uwielbiam fasolkę a ta zapowiada się super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak