Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę szparagową myję, odcinam końcówki i gotuję w osolonym wrzątku do miękkości. Na roztopione masełko wrzucam bułkę tartą, tym posypuję fasolkę. Mój mąż dodaje do tego białą ugotowaną kiełbaskę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 28.10.2012 14:10
ale duzo tej bułki
Kekerboom 28.10.2012 14:09
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak