Fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

  • szczypior

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowaną fasolkę odcedzamy, czekamy chwilkę jak odparuje.
Szczypiorek przelewamy na sitku wrzątkiem.
Na szczypior kładziemy garść fasolki i zawiązujemy szczypiorkiem. Obsypujemy bułka tartą przypieczona na masełku.
Podajemy jako dodatek do obiadu albo jako samodzielna przegryzka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
zbysiowa 15.10.2012 11:09
Uwielbiam fasolkę;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat