Fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

  • szczypior

  • bułka tarta

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Ugotowaną fasolkę odcedzamy, czekamy chwilkę jak odparuje.
Szczypiorek przelewamy na sitku wrzątkiem.
Na szczypior kładziemy garść fasolki i zawiązujemy szczypiorkiem. Obsypujemy bułka tartą przypieczona na masełku.
Podajemy jako dodatek do obiadu albo jako samodzielna przegryzka.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

zbysiowa

15.10.2012 11:09
Uwielbiam fasolkę;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat