Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka 1/2 kg
masło 1/3 kostki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 ły żki
sól 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa

fasolkę obrać z końcówek i ugotować w osolonej wodzie po ugotowaniu odcedzić. Na patelce rozgrzać masełko dodając bułkę tartą i chwilkę podsmażyć. fasolkę ułożyć na talerzu polać bułką i jedzonko palce lizać:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 07.08.2012 13:28
taką fasolkę to mogę jeść sporo...
WiktoriaGotuje 04.08.2012 13:06
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak