Składniki:
fasola Jaś | 1 l |
marchew | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 kawałek |
przecier pomidorowy | 1 1/2 szklanka |
kiełbasa | 2 laski |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
sól | |
pieprz |
fasola Jaś | 1 l |
marchew | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 kawałek |
przecier pomidorowy | 1 1/2 szklanka |
kiełbasa | 2 laski |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: