Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Można fasolkę zamrozić,ja to zrobiłam w plastikowym pojemniku ;)
fasola Jaś | 0.5 opakowanie |
kiełbasa | 3 laski |
boczek | 15 dkg |
łopatka bez kości | 20 dkg |
cebula | szt |
ziele angielskie | 4 ziarna |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kostka rosołowa | szt |
Koperek suszony Prymat | łyżeczka |
Zasmażka: | |
tłuszcz | |
mąka | |
sól, pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: