Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najnowszy odcinek programu Doradca Smaku OGLĄDAJ

Fasolka po bretońsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś
0,5kg
kiełbasa zwyczajna
2pętka
cebula
koncentrat pomidorowy
0,5słoika
majeranek
Sklep Prymat
bazylia
Sklep Prymat
oregano
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku

Fasole namoczyć na noc w przegotowanej wodzie, na drugi dzień w tej samej wodzie ugotować fasolkę. Gotować aż Jaś będzie miękki. kroimy kiełbasę, cebulę i dodajemy do fasoli. Całość chwilę dusimy, dodajemy koncentrat i przyprawy. mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek itsnatural smak