fasola szparagowa ze śmietaną

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Śmietana gęstej

    3 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
  • nac pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Osaczyć fasolę z zalewy, opłukać wrzątkiem. Fasolę przełożyć do garnka, dodać śmietanę, dodać drobno posiekany czosnek, przykryć i gotować na małym ogniu ok. kwadrans, co jakiś czas mieszając. Podawać z posiekaną pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat