Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

farsz z mięsa gotowanego i jaj

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso
100 g
bułka
10 g
jajko
1 szt.
sól
Sklep Prymat
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z mięsa gotowanego i jaj

bułkę namoczyć w wodzie lub mleku. Ugotowane i wystudzone mięso oraz wyciśniętą bułkę zemleć w maszynce. Do masy mięsnej dodać ugotowane na twardo i posiekane jajko oraz przyprawy i dobrze wymieszać; można dodać usmażoną na tłuszczu cebulkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak