farsz z mięsa gotowanego do pizzy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso

    100 g
  • tłuszcz

    10 g
  • cebula

    50 g
  • koncentrat pomidorowy

    30 g
  • sól

  • papryka mielona

  • pieprz

  • inne przyprawy

  • kapusta kiszona

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę i kapustę pokroić w kostkę. mięso zemleć w maszynce. Paprykę lekko podsmażyć na tłuszczu, dodać cebulę i zrumienić ją. Dodać kapustę i nadal smażyć. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy- wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat