Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kapusty do pierożków

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
grzyby leśne 0,30 dag
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kapusty do pierożków

kapustę odsączamy z wody, obgotowujemy. Grzyby, oczywiście mogą być również pieczarki, gotujemy, kroimy w kostkę, ostudzoną kapustę mieszamy z grzybami, przyprawiamy pieprzem i solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 23.12.2012 17:26
taki lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak