farsz szynkowo-cebulowy do rogalików

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka gotowana

    25 dag
  • cebula

    1 szt
  • olej

    1 łyżka
  • przyprawa Smak Lata

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule i szynke pokroić w drobną kostkę, usmażyć na złoto na 1 łyżce oleju, dodać przyprawę Kucharek Smak Lata, wymieszać i jeszcze chwilę potrzymać na ogniu. Używać jako farsz do drożdżowych rogalików.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Emilia22 12.04.2011 18:16
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat