farsz pieczarkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20szt
  • cebula

    2
  • pieprz

  • sól

  • szczypta kurkumy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy a cebulkę obiaremy i kroimy wraz z pieczarkami. Wszystko następnie wsypujemy na rozgrzaną patelnie. Doprawiamy solą, pieprzem i szczyptą kurkumy. Całość dusimy i mieszamy. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jasiek 10.11.2011 20:38
super
piter 17.10.2011 23:44
pycha
Magdalena80 15.12.2010 23:13
też taki robię
magical66 20.10.2010 18:40
znakomite!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat