Farsz pieczarkowo- cebulowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10
  • cebula biała

    3
  • sól

  • pieprz

  • Papryka słodka mielona Prymat

  • Pieprz ziołowy mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki płukamy a cebulę obieramy. Następnie Pieczarki i cebulę kroimy. Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek. Wsypujemy pieczarki i cebulę na patelnie i podduszamy. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką i pieprzem ziołowym. Chwilę podsmażamy i gotowe!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mariusz14 02.06.2012 17:24
super
magical66 21.11.2010 09:05
uwielbiam pieczarki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat