Farsz mięsny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso gotowane

    50 dkg
  • jajko

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso zmielić, dodać jajko, drobno pokrojoną cebule. Wszystkie składniki wyrobić na jednolitą masę dodać przyprawy do smaku. Farsz można użyć do pierogów, krokietów.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Maniek2 26.03.2013 20:15
bardzo ciekawy
caralajna 20.09.2012 09:50
super, moja mama robi podobny
IKrakowianka 15.08.2012 11:35
super
Ela15 27.07.2012 11:57
super
ika1 11.07.2012 13:11
muszę zapisać to mi się przyda
Anna152 11.03.2012 07:40
mniammmmmm
Dorian 07.01.2012 12:38
ekstra
kate.500 03.01.2012 22:01
rewelacja
Grazyna0211 06.12.2011 11:10
fajny przepis
Dorota59 04.10.2011 22:10
też robię podobny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat