farsz jajeczny z grzybami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2 szt.
  • grzyby

    150 g
  • tłuszcz

    5 g
  • sól

  • inne przyprawy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

świeże grzyby np.: pieczarki oczyścić, pokroić drobno i dusić na tłuszczu do odparowania wody. Przez ten czas ugotować jajka na twardo w wodzie ze szczyptą soli. Grzyby dodać do posiekanych jaj, doprawić do smaku- wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat