farsz do ruskich pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    80 dag
  • biały ser

    30 dag
  • cebula

    1-2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować następnie po przestudzeniu przecisnąć je przez praskę wraz z serem. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę i zeszklić na oleju. Całość dokładnie wymieszać doprawiając do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 14.12.2013 22:00
to beda pyszne pierogi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat