Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z grzybami (pieczarki)

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
cebula 2 duże cebule
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z grzybami (pieczarki)

Kroki postępowania

1
1. Cebulkę obieramy i kroimy w kosteczkę
Krok 1 - Farsz do pierogów z grzybami (pieczarki) foto
2
2. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy na rozgrzany olej. I smażymy aż puszczą wodę i odparują.
Krok 2 - Farsz do pierogów z grzybami (pieczarki) foto
3
3. Dodajemy cebulkę i jeszcze chwilkę smażymy, przyprawiamy do smaku. Odstawiamy do ostudzenia.
Krok 3 - Farsz do pierogów z grzybami (pieczarki) foto
4
4. Przestudzone pieczarki mielimy, jeżeli farsz jest zbyt wodnisty możemy dodać odrobinę bułki tartej (1-2 łyżki)
Krok 4 - Farsz do pierogów z grzybami (pieczarki) foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 18.02.2014 19:04
fajny farsz domowy :-)
Bernadeta 22.11.2012 16:33
przyda się przepis,święta tuż tuż
gosia56 22.11.2012 15:41
lubię takie nadzienie.
pajbek 22.11.2012 12:44
Pyszne coś o tym wiem :-)
pierniczkowo 22.11.2012 12:30
moje ulubione nadzienie do pierożków:)
pycia9 22.11.2012 11:04
super farsz
Botwinka 21.11.2012 17:42
świetny
ilka_86 21.11.2012 17:37
pyszne nadzienie
Adamorek 21.11.2012 17:31
idealny na święta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak