Farsz do pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza gryczana

    20 dag
  • cebula

    1 szt
  • masło do smażenia

  • sól

  • twaróg

    20 (mielony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na sypko. Cebulę posiekać i podsmażyć, utrzeć z twarogiem. Dodać kaszę, wymieszać oraz doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 13.01.2014 14:57
bardzo dobry farsz
barbara11561 01.11.2013 19:16
takiego farszu jeszcze nie robiłam :)ciekawy...
caralajna 30.10.2013 07:35
pyszny farsz
Katarzyna59 16.06.2013 17:53
bardzo pyszne
kanu83 05.04.2013 09:59
świetny farsz- robię bardzo podobny
kuklik 27.01.2013 13:35
pyszności
alaaa 04.03.2012 20:06
bardzo ciekawy farsz,takiego nie znałam,,
Wafelek2601 08.02.2012 23:04
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat