Przepis i sposób przygotowania na: Ekspresowa fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ekspresowa fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Ekspresowa fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Ekspresowa fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Ekspresowa fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Ekspresowa fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku5-2.jpg)
fasola czerwona z puszki | 40 dag |
fasola biała z puszki | 40 dag |
cebula | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 1/2 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
pomidory krojone z puszki | 1 szkl |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: