Duszony szpinak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • świeży szpinak

    40 dag
  • olej

  • gałka muszkatołowa

  • sól

  • jogurt

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

40 dag świeżego szpinaku oczyść i krótko podduś na łyżeczce oleju. Pod koniec przypraw szpinak startą gałką muszkatołową, odrobiną soli i 2 łyżkami jogurtu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 23.06.2011 11:40
super
magdalea 11.03.2011 19:13
ciekawy przepis
Jaheira11 10.10.2010 22:12
warto spróbować!
magical66 10.10.2010 13:00
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat