Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszona wątróbka drobiowa z majerankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1/2 kg.
sól i pieprz
Majeranek suszony Prymat
mąka 2 łyżki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: duszona wątróbka drobiowa z majerankiem

wątróbki umyć oczyścić z błon oprószyć pieprzem oraz mąką i udusić na rozgrzanym oleju delikatnie oprószyć majerankiem z obu stron podczas duszenia,po zdjęciu z patelni oprószyć solą do smaku,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 13.10.2012 23:53
tak doprawionej wątróbki jeszcze nie jadłam
jasiek 13.10.2012 23:36
fajne doprawione
Ewa/kalapurtka 13.10.2012 23:30
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak