duszona wątróbka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wątróba (z kurczaka)

    300 g
  • cebula

    3 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę oczyszczamy płukamy,cebule obieramy kroimy w plastry.NA dno garnka wrzucamy cebule podlewamy 4 łyżkami wody nastepnie na cebulę kładziemy wątróbkę solimy pieprzymy i dusimy do miękkości

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat