Przepis i sposób przygotowania na: Duszona kalarepka podana z ryżem
Kroki postępowania
Przyprawić ziołami prowansalskimi ,solą czosnkową .
kalarepka młoda | 3-5 szt |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 1-2 szt |
masło klarowane | 50 g |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/4 łyżeczki |
koper świeży | 1/2 pęczka |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
ryż | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: