Składniki:
drożdże świeże | 5 dag |
mąka tortowa | 65 dag |
cukier | 1 szklanka |
sól | - szczypta |
aromat waniliowy | 3 krople |
jajko | 4 sztuki "L" |
mleko | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 10 dag |
Nadzienie: | - w opisie |
cukier puder | - ile potrzeba |
drożdże świeże | 5 dag |
mąka tortowa | 65 dag |
cukier | 1 szklanka |
sól | - szczypta |
aromat waniliowy | 3 krople |
jajko | 4 sztuki "L" |
mleko | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 10 dag |
Nadzienie: | - w opisie |
cukier puder | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: