Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe, pieczone, czyli mięsne pierogi
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 35 g |
mąka pszenna | 500 g |
mleko | 1 szklanka |
cukier drobny | 1 łyżeczka |
olej roślinny | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
bazylia | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Nadzienie: | |
schab bez kości | 500 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
mozzarella | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: