Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowy burger

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
ketchup pikantny 2 łyżki
ogórek kiszony 2
pierś z kurczaka 1
bułki 6
pomidory 2
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 łyżeczka
sól i pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy burger

Majonez i ketchup połączyć z pokrojonymi ogórkami. Pierś z kurczaka pokroić i lekko roztłuc. Posypać solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka. Następnie podsmażyć. Bułkę przekroić na pół i lekko zrumienić. Bułkę posmarować przygotowanym sosem, wyłożyć na nią mięso, pomidor i przykryć drugą połową bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian Chrobot 27.02.2016 22:41
Dobre na kolacje lub na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak