Drobiowe klopsy z parowaru

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso gulaszowe z kurczaka

    200 g
  • kasza manna

    50 g
  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielimy maszynką o sitku z drobnymi oczkami. Dodajemy resztę składników, wyrabiamy masę. Formujemy kulki, wkładamy do parowaru i gotujemy przez 40 minut.
Podajemy z sosem serowym i ryżem z morelami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kochanyptysiu 19.11.2011 18:18
ciekawe
caroline1983 27.07.2011 15:53
fajne, dietetyczne danie :)
Małgorzata113 24.03.2011 08:08
świetny przepis
Sylwia88 24.03.2011 00:30
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat