Przepis i sposób przygotowania na: drobiowe eskalopki z groszkiem
W tym czasie kroimy cebulę na drobną kostkę. Dodajemy groszek, po czym smażymy jeszcze około 1 min.
Kawałki piersi smażymy z obu stron do miękkości. Podajemy z groszkiem.
pierś z kurczaka | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
groszek konserwowy | 1 puszka |
cebula | 0,5 główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: