Dorsz zapiekany pod beszamelem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    3 płaty
  • makaron świderki

  • brokuł

  • sos beszamelowy

  • sól

  • pieprz

  • sok z cytryny

  • cebula czerwona

    1 szt.
  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z ryby skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawami i odstawić na 30 minut do lodówki.

Makaron (użyłam kolorowego)i różyczki brokuła ugotować al dente.
Cebulę poddusić na małym ogniu.

Wszystko nałożyć do naczynia żaroodpornego, zalać beszamelem i zapiekać około 30 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mysza75 06.11.2013 12:21
pyszna rybka z beszamelem
teresa18 26.09.2013 19:38
swietne danie
Bernadeta1 28.07.2013 09:02
bardzo apetycznie wygląda
Kulinarna Ja 04.05.2013 19:59
samo zdrowie, chętnie bym zjadła!
Alex_M 04.05.2013 10:29
pyszna rybka
EWI 11.12.2012 15:36
pychota
ziutula 11.12.2012 12:52
dobra rybka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat