Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz z kalafiorem pod parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 3 łyżki
kalafior 1 szt
cukier
sól
parmezan starty 1 szkl
liwa
filet z dorsza 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z kalafiorem pod parmezanem

Rybę ugotować na parze. Kalafiora ugotować w osolonej wodzie.W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą ułożyć rybę, wokół cząstki kalafiora, na wierzchu rozrzucić kawałki masła, posypać parmezanem i zapiekać , aż ser będzie złoty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 27.01.2014 15:03
pyszna rybka
JOANNA16 16.08.2013 08:43
pycha obiadek
Megg 07.04.2013 17:32
przepyszne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak