dorsz w pikantnej marynacie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Marynata do mięs pikantna Prymat

    100 mililitrów
  • dorsz

    2 płaty
  • jajko

    1 sztuka
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsza marynujemy 2 godziny w marynacie w lodówce. Nastepnie, filet kroimy na pół i panierujemy w jajku i bułce tartej. smażymy na złoty kolor . podajemy z ziemniakami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 01.12.2011 08:09
pycha taki dorsz

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat