Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
kości schabowe wędzone
500 g -
ser bundz
150 g -
sucha krakowska
10 plasterków -
kasza pęczak
150 g -
świeża włoszczyzna
-
rosól warzywny KUCHAREK
1 kostka -
cebule
3 szt -
ziemniaki
5-6 szt -
zakwas do żurku
200 ml -
Liść laurowy suszony Prymat
-
Ziele angielskie całe Prymat
-
olej do smażenia
do smaku
-
Majeranek suszony Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
do dekoracji
-
świeży koper
1 pęczek
Sposób przygotowania
Kroki postępowania





Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się