Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
polędwica wieprzowa
600-700 g -
kasztany jadalne
-
woda
20 ml -
miód pszczeli
100 ml -
śliwki
4 szt. -
cebula
1 szt. -
tymianek
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Kolendra cała Prymat
-
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat
-
ocet balsamiczny
50 ml -
wino białe wytrawne
60 ml -
chrzan tarty
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku, odc. 51: Polędwica wieprzowa ze śliwkami i kasztanami
Kroki postępowania







Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się