Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorada faszerowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Dorada 2 szt
szpinak świeży 2 opak
masło 2 łyżki
oliwa 3 łyżki
czosnek 3 ząbki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżeczki
cytryna
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: dorada faszerowana

na oliwie z oliwek usmażyć czosnek drobno posiekany i szpinak doprawić solą i pieprzem dusić kilka min . ostudzić grzbiet ryby naciąć w 3 miejscach i włożyć w to miejsce plasterek cytryny posolić i popieprzyć do środka włożyć szpinak i posypać ziołami ułożyć na kawałki masła piec w 200 stopniach ok 20 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 30.07.2013 18:21
ten szpinak świeży czy mrożony ? jakiej wielkości opakowania ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak