domowy zdrowy kebab

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przyprawa kebab- gyros Prymat

  • mięso

    100 g
  • sałata lodowa

  • cebula czerwona

  • sos czosnkowy

  • sos chili

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

miesko według uznania , moze być filet , może być z udka , pieczemy w przyprawie gyros , chlebek pita podgrzewamy na suchej patelni aż sie zrumieni, przekrajamy wcześniej i po podgrzaniu wkladamy mięsko , sałatkę , cebulkę i polewamy albo gotowymi sosami w buteleczkach albo robimy sami ;)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorota44 12.11.2011 21:25
uwielbiam już
Wacław 31.07.2011 17:06
fajny przepis,pycha
Anna133 08.07.2011 07:46
robiąc samemu wiemy co jemy :)
Misiek1 07.07.2011 08:27
ja też bardzo lubię i na pewno nie odmówiłbym zjedzenia takich rewelacji!
ewasylwia 07.07.2011 07:44
lubię takie kebaby

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat