Składniki:
boczek | 25 dag |
wątróbka drobiowa | 0,5 kg |
żórawina | 1 opakowanie |
rosół wołowy | 2 kostki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
bułka czerstwa | 1 |
cebula | 1 |
boczek | 25 dag |
wątróbka drobiowa | 0,5 kg |
żórawina | 1 opakowanie |
rosół wołowy | 2 kostki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
bułka czerstwa | 1 |
cebula | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: