Przepis i sposób przygotowania na: Domowy baton musli z żurawiną
Kroki postępowania
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15-20 minut.
Gdy przestygnie kroimy na mniejsze porcje, kwadratowe podłużne.
Smacznego :)
masło | 150 gramów |
jajko | 1 szt. |
płatki owsiane | 200 gramów |
migdały | 1/2 szklanki |
rodzynki | 2 łyżki |
żurawina | 2 łyżki |
miód | |
mąka pszenna | 80 gramów |
kokos | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: