Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe włoskie spaghetti

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron spagetti 4 porcje
mięso mielone wołowe 50 dg
Zioła prowansalskie suszone Prymat
oliwa
pomidory 6 sztuk
cebula biała 1 sztuka
czosnek 3 zabki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe włoskie spaghetti

Kroki postępowania

1
Na lyzce oliwy z oliwek przesmazamy mieso.
Krok 1 - Domowe włoskie spaghetti foto
2
Nastepnie dodajemy czosnek posiekany i cebule pokrojona w kostke. Calosc solimy i pieprzymy.
Krok 2 - Domowe włoskie spaghetti foto
3
Po przesmazeniu dodajemy obrane ze skorki, w kostke pokrojone pomidory. Calosc posypujemy ulubionymi ziolami, papryka i dusimy az do momentu zgestnienia. W miedzyczasie gotujemy makaron. Odcedzamy, kladziemy na nim sos. Calosc doprawiamy i posypujemy ostrym serem np. Grand Padano.
Krok 3 - Domowe włoskie spaghetti foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 16.02.2014 11:21
bardzo smaczne spaghetti
Dorian 01.01.2014 21:54
pyszne jedzonko
adelajda 30.09.2013 11:59
lubię takie obiadki
Bernadeta1 30.08.2013 14:51
pyszna taka kolacyjka
Magda19 07.08.2013 20:35
Uwielbiam spaghetti!
Noruas 06.08.2013 23:19
mniam! moje ulubione danie!
pycia9 06.08.2013 21:18
fajny przepis
Megg 06.08.2013 21:14
smaczne spaghetti
cukiereczek 06.08.2013 19:56
proste i smaczne danie
artur7 06.08.2013 19:16
domowe jest pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak