Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z rzodkiewką i koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 0,5 szkl
kefir 0,5 szkl
rzodkiewka 5 szt
koperek 0,5 pęczka
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z rzodkiewką i koperkiem

Rzodkiewki ścieramy na tarce

Koper myjemy, osuszamy i kroimy

Majonez łączymy z kefirem

Dodajemy rzodkiewki i koperek

Doprawiamy kucharkiem i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak