Dip z papryki

Dip z papryki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka czerwona

    2 szt
  • czosnek

    1 ząbek
  • bazylia świeża

  • oliwa

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Dip z papryki

Umyć paprykę, oczyścić z nasion i wewnętrznych białych części. Zmiksować z oliwą, czosnkiem i bazylią, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

forgielka 21.04.2011 09:50
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat