Dip szpinakowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożonego szpinaku

    50 dag
  • ząbki czosnku

    2
  • sól i pieprz

  • twaróg

    25 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić i podgrzać do czasu, aż odparuje woda. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kriso 16.03.2012 18:09
osobiście nieprzepadam za szpinakiem ale danie moze byc ok
smile 15.02.2012 12:24
super:)
caralajna 29.01.2012 20:40
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat