Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip szpinakowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mrożonego szpinaku 50 dag
ząbki czosnku 2
sól i pieprz
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dip szpinakowy

Szpinak rozmrozić i podgrzać do czasu, aż odparuje woda. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 16.03.2012 18:09
osobiście nieprzepadam za szpinakiem ale danie moze byc ok
smile 15.02.2012 12:24
super:)
caralajna 29.01.2012 20:40
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak