Dip serowy na grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożk śmietankowy

    15 dag
  • śmietana kremówka

    120 ml
  • sól

    do smaku
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • czosnk

    2 ząbki
  • rokpol

    35 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser zmiksować wraz ze śmietaną i twarożkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać wyciśnięty przez praskę czosnek.Wszysko wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 18.08.2010 08:19
Na grilla rewelacja
agata1722 27.07.2010 12:53
super sprawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat