dip serowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    25 dkg
  • czosnek

    2 ząbki
  • śmietana

    1 łyżka
  • majonez tradycyjny

    4 łyżki
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę, ser zetrzeć na najmniejszych oczkach. Połączyć ze śmietaną i z majonezem. Doprawić do smaku. Dokładnie wymieszać. Odstawić na godzinę do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat