dip serowy

dip serowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    25 dkg
  • czosnek

    2 ząbki
  • śmietana

    1 łyżka
  • majonez tradycyjny

    4 łyżki
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania dip serowy

Czosnek przecisnąć przez praskę, ser zetrzeć na najmniejszych oczkach. Połączyć ze śmietaną i z majonezem. Doprawić do smaku. Dokładnie wymieszać. Odstawić na godzinę do lodówki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat